Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@HaloHet: gouda na pizzę jeszcze jest spoko, pewnie zależy od producenta, raz zrobiłem z królewskim i to dopiero była porażka
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@JavaDevMatt: a co do domowej pizzy to zależy jak kto w domu miał, u mnie do ciasta dodawało się jajka i mleko, przez co ciasto było kruche i słodkawe jak amerykańskie, a na wierzch szła gouda, zasmażka z pieczarek i cebuli, smażony boczek z kiełbasą plus papryka itd. Smak dzieciństwa dla każdego, to co innego
  • Odpowiedz
@HaloHet: dziękuję, pozostaje sceptyczny bo jestem uprzedzony do mieszanek przypraw, ale dramatu nie ma, chociaż ta sól na drugim miejscu w składzie średnio mi się podoba. :P Wolę jednak samemu mieszać przyprawy
  • Odpowiedz
z tą przyprawą nawet dętka na cieście z opony będzie smakować jak najlepsza pizza, mega podkreśla smak.


@HaloHet: Od kiedy zacząłem ją stosować do sosu, moja pitca ma jakiś przesadzony ziołowo-kwaskowy posmak. Jak dla mnie złe proporcje mieszanki.
  • Odpowiedz