Aktywne Wpisy
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
Ptaahu +144
przypomniało mi się jak ludzie podczas covidu p----------i w przyłbicach, ale mam beke z tego teraz XD
buty które wyglądają jak u---------e i przechodzone
za 500zł
#streetwear #buty #heheszki
To niezłe psuedorapery xD
Niezłe tu okazy siedzą jednak
Nom, jedni mają dobry, a inni nie xD
@niewiemcorobic: fajnie, że swoje przywary próbujesz przypisać rozmówcy. Ludzie którzy próbują relatywizować gust jakoby były różne gusty i wszystkie gusta były równe, nie mają pojęcia czym jest gust. Może wyjaśnisz zatem na czym polega określenie, że jest w złym (bądź dobrym) guście? Tak, każdy może mieć swój gust i jemu subiektywnie
@Bergi: zazwyczaj tak robię ale dla Ciebie zrobię wyjątek i ukręce kulę. Limitowana seria w c--j xD
XD
przeciez nawet najgorsze gowno z ccc czy najtansza koszulka z marketu przy niektorych wynalazkach wygladaja jak szczyt elegancji xD
Streatwear powstał w Kalifornii w subkulturach skaterów i surferów oraz w środowisku hip-hop. Zawsze to były ciuchy nastolatków, których nie stać było na wielkie i drogie marki.
To, co teraz jest znane jako "streetwear" to nic innego jako kolejna snobistyczna moda na drogie rzeczy.
Miłego
Fakt. Okropne są to prawda. Jednak ja mam sentyment do takich butów. Patrzę na takie i od razu przenoszę się o te 20 parę lat w tył, w czasy swojego dzieciństwa. (。◕‿‿◕。)