Wpis z mikrobloga

@Joterini:

Koleś tworzy wpis, w ktorym pisze, ze nie podobają mu się te buty, dlatego ludzie ktorzy je kupują to debile.

Ludzie odpisują mu, że każdy ma inny gust i co go interesuje na co obce mu osoby wydają
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Bodzias1844: dobra panie "MOJ GUST JEST LEPSZY BO TAK MÓWIE", podaj przykład twojej stylówki to pośmiejemy się razem z kolegami. chyba że juz Zet wrzócił twoją stylówke w pierwszym komentarzu to nie musisz.

@niewiemcorobic: od kiedy to musisz sam być w czymś dobry aby być w stanie ocenić, że ktoś jest w tym #!$%@??
Np. nie znam się i nie umiem śpiewać. Byłoby mi trudno ocenić kto jest
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@szpongiel: od zawsze. Po co fachowy mają się słucha kogoś kto sie nie zna? Zresztą ja nic nie mówiłem że musi być w czymś dobry, bo tu rozmawiamy o GUSTACH, a nie umiejetnosciach. Naprodukowales jakiś wysryw w ogóle bez związku z tematem.
  • Odpowiedz
@FanaticoRosso1910 Czekałem w sumie na taki komentarz bo to 101% prawdy i niech już zamkną łeb w streetwearowej torbie do marketu za 5 kafli bo płakać się chce ze śmiechu i nie można przestać bo srają i srają tą krwią gdy ktoś spoza ich ściekwearowego świata stwierdzi fakty na temat ich bezguścia i głupoty

@almighty_sosa A te buty wyglądają jakby ktoś się na nie spuścił. To pewnie typ który je
  • Odpowiedz
@kezioezio: no wlasnie jego opinia i sie nia podzielil na portalu dyskusyjnym a za jego opinie zostaje cisniety tutaj
a w pogoni za moda jest zle np to, ze chcesz cos kupic nie dlatego, ze ci sie podoba tylko, ze drogie i imponuje rowiesnikom, i tak dla mnie jest glupie co nie oznacza, ze zagladam komus do kieszeni ani nie interesuje mnie co kto robi ze swoim zyciem
  • Odpowiedz
to idź nalep i sprzedawaj, łatwy biznes. a nie, zapomniałem, że tylko #!$%@? głupoty na wykopie i masz nic nie warte buty z CCC.

@niewiemcorobic: xd ty w ogole czytasz co piszesz, nie mozna skomentowac nic bo jakis wykopek napisze "zrob lepiej jak to takie proste?" co to jest za argumentacja, ze nie mozna nic krytykowac bo sam tak nie zrobisz xd
  • Odpowiedz
a mi sie ta moda coraz bardziej podoba, tylu cichow co przez ostatnie pare lat to nigdy nie kupilem, jeszcze lenary, fishbone i spodnie fubu powinny wrocic XD a i jeszcze mass i nasa (nie ta nasa XD)

szerokie spodnie, flajers i tak sie zyje na tej wsi XD
  • Odpowiedz
@flumpy_bread: co ty w ogóle porównujesz? chłop twierdzi że wystarczy nalepic gównoznaczek na jego zapierdziałe trampki z CCC i każdy je kupi, a ty mi wyskakujesz z jakimś "zrób lepiej jak to takie proste". walnij sie w łeb gosciu serio.
  • Odpowiedz
no wlasnie jego opinia i sie nia podzielil na portalu dyskusyjnym a za jego opinie zostaje cisniety tutaj

@flumpy_bread: Sam nazwał takich ludzi debilami, a teraz się dziwi, że inni robią to samo XD

a w pogoni za moda jest zle np to, ze chcesz cos kupic nie dlatego, ze ci sie podoba tylko, ze drogie i imponuje rowiesnikom

@flumpy_bread: We need go deeper. Czemu to jest złe?
  • Odpowiedz