Aktywne Wpisy
erebeuzet +85
Tumurochir +75
https://wykop.pl/link/7505071/od-prezesa-i-dyr-marka-jak-babiarz-wiernie-czytal-to-co-mu-kurski-napisal
Nie ustaje zamieszanie wokół Przemysława Babiarza. Wirtualna Polska dotarła do nagrania, które pokazuje styl i warunki pracy w mediach publicznych za rządów PiS.
Do komentującego skoki Przemysława Babiarza podczas zimowych igrzysk olimpijskich trafiła kartka z propagandową wiadomością od prezesa Kurskiego. Wypisane na niej były pochwały w kierunku TVP i złośliwość wobec TVN.
Przemysław
Nie ustaje zamieszanie wokół Przemysława Babiarza. Wirtualna Polska dotarła do nagrania, które pokazuje styl i warunki pracy w mediach publicznych za rządów PiS.
Do komentującego skoki Przemysława Babiarza podczas zimowych igrzysk olimpijskich trafiła kartka z propagandową wiadomością od prezesa Kurskiego. Wypisane na niej były pochwały w kierunku TVP i złośliwość wobec TVN.
Przemysław
buty które wyglądają jak #!$%@? i przechodzone
za 500zł
#streetwear #buty #heheszki
Koleś tworzy wpis, w ktorym pisze, ze nie podobają mu się te buty, dlatego ludzie ktorzy je kupują to debile.
Ludzie odpisują mu, że każdy ma inny gust i co go interesuje na co obce mu osoby wydają
Pisząc tak do niego stajesz się hipokryta, bo sami się sracie o te buty, które wstawił OP.
@niewiemcorobic: od kiedy to musisz sam być w czymś dobry aby być w stanie ocenić, że ktoś jest w tym #!$%@??
Np. nie znam się i nie umiem śpiewać. Byłoby mi trudno ocenić kto jest
@almighty_sosa A te buty wyglądają jakby ktoś się na nie spuścił. To pewnie typ który je
a w pogoni za moda jest zle np to, ze chcesz cos kupic nie dlatego, ze ci sie podoba tylko, ze drogie i imponuje rowiesnikom, i tak dla mnie jest glupie co nie oznacza, ze zagladam komus do kieszeni ani nie interesuje mnie co kto robi ze swoim zyciem
@niewiemcorobic: xd ty w ogole czytasz co piszesz, nie mozna skomentowac nic bo jakis wykopek napisze "zrob lepiej jak to takie proste?" co to jest za argumentacja, ze nie mozna nic krytykowac bo sam tak nie zrobisz xd
szerokie spodnie, flajers i tak sie zyje na tej wsi XD
@flumpy_bread: Sam nazwał takich ludzi debilami, a teraz się dziwi, że inni robią to samo XD
@flumpy_bread: We need go deeper. Czemu to jest złe?
xD