Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +271
TomSz +27
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Wyskoczyła mi w tej zakładce z lupką, w proponowanych czy tam głównej. Z ciekawości i nauczony Wykopem wszedłem, żeby poczytać komentarze. Ja p------ę, to jest taki cringe, że po przejrzeniu kilkudziesięciu pod jednym zdjęciem zrezygnowałem. Laska ma tych zdjęć setki, z setkami komentarzy.
Jak bardzo z------m w sferze emocjonalnej trzeba być, żeby słodzić i komplementować ewidentną księżniczkę, która nie splunęłaby na 95% facetów? Po co to robić?
Idę nagotować bigosu na uspokojenie bo nie wytrzymam. W komentarzu kilka perełek.
#gorzkiezale #przegryw #stulejacontent #spermochlip
O ja p------e xdddddd
Przegiolem.
XDDD
Szkoda że ja to nie te grabie.
Koleś jest innymi grabiami xD
Komentarz usunięty przez autora