Wpis z mikrobloga

• 10
pierwszy negatywny, drugi pobrany i czekam na badania. Póki co wszystko na gębę, zero dokumentów xD
Zestaw do wymazów wrzucili na balkon bo było 5 skafandrów na 20 badań XD kazali samemu pobrać, gardło i w drugim gardło i nos (tutorial na YouTube)

Może wieczorem coś więcej dam znać, bo nawet bardzo nie chce mi się rozpisywać a cuda się działy xD

#koronawirus
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To musi być bait. Ja miałem wczoraj normalne pobieranie , zadzwonili kulturalnie , poprosili o wyjście na zewnątrz i pobrali wymaz w karetce. Pełna profeska , tylko czekać na wynik
  • Odpowiedz
via Mikroblog+
  • 0
@OsraneMajtyXD @lobo @Roccus właśnie dlatego nie chce mi się rozpisywać xD podrzucę decyzję i wyniki na dniach jeszcze moze xD
Za dużo siły straciłem na użeranie się z nimi żeby jeszcze wykopków przekonywać :p
  • Odpowiedz
@lobo: gościu, nie każę ci wierzyć przecież xD w dobie bajtów to chgw, nie chce mi się po prostu wstawiać jakichś dokumentów (których w dodatku niewiele mam), raczej traktuje to jako ciekawostkę.
Dlatego też nie zakładałem tagu, odpowiadałem na wszystko pod jednym postem xD bo mi się nie chce
  • Odpowiedz