Aktywne Wpisy

wykop +168
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +561

#bmw #oswiadczenie #motoryzacja
źródło: comment_1587182072cPGWtIXzgiaWmvyfHCJYOE.jpg
Pobierzźródło: comment_1587200794PLseljeMz5obEsAqB51zEU.jpg
Pobierz@scc322: przecież już mam auto które niewiele się różni (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Creepsinho: Koszty serwisowania wyglądają jak w każdym innym aucie, a jak dbasz i wszystko zrobisz na czas to nic się nie psuje. Nie musisz serwisować w ASO, bo tam to faktycznie jest kosmicznie. Od siebie polecam bardzo