Wpis z mikrobloga

Testuję różne aplikacje IPTV pod Apple TV, ale część jest płatnych i nie chcę kupować w ciemno. Czy ktoś może polecić jakąś apkę, która bez problemu obsłuży archiwum choćby z playx? Próbowałem iPlayTV, ale tam nawet jeśli epg ma wpisy z przeszłości to nie można uruchamiać w ten sposób nagrań.
#iptv #plusx #appletv
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johnmorra: spoko, tak chyba zrobię. Apple TV bo współgra z resztą ekosystemu, plus Apple Music świetnie wyświetla teksty piosenek, można się bawić w karaoke :D
  • Odpowiedz
@johnmorra: Serio, zacząłem od Amazon Fire sticktv, sprawdzałem tez ten Box od Mio.

Apple dla dzieciaków, żony czy teściów był w miarę prosty do ogarnięcia, Amazon to była masakra, Mio był w miarę ok dla mnie, ale żona się irytowała, nie miała cierpliwości

Nie jestem fanatykiem jednej czy drugiej marki, używam obu systemów dla siebie, jednak dla reszty rodziny to już inna dyskusja:)
  • Odpowiedz
@miki4ever: Moi teściowie ogarniają miboxa od pierwszego dnia, Kodi, smart iptv, Netflix i spotify. A jak trzeba to teamviewer tez włączy żeby mu coś podpowiedzieć i przestawić. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@kodiwpigulce_pl: Tego jeszcze nie wiemy, jak zbadam sprawę to się okaże czy jest apka z archiwum ;) Ogólnie to aplikacje do IPTV są na Apple TV bardzo wysokiej jakości IMO. Bez spiny, ja ze dwa lata działałem na Raspberry + OSMC i świetnie to wspominam. Jednak podobnie jak kolega wyżej, gdy się okazało że żona może puścić cokolwiek chce na tv z pomocą komórki (bez pytania mnie „czemu to znowu
  • Odpowiedz
@campe: Ja nie wiem co wy z tymi żonami macie ale ok. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam używam ajfona, żona tez, używam iPadów, MacBooków ale Apple TV to porażka totalna. No ale jak @johnmorra napisal nie będziemy tu wojenek robić. Co kto lubi i komu wygodnie. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@campe: daj znać jak przetestujesz te apki. Przymierzam się do kupna aby mieć przenośny sprzęcik. Obecnie korzystam z lg webos z siptv i wszystko śmiga z plusx (włącznie z archiwum). Na takiej samej funkcjonalności mi zależy :)
  • Odpowiedz
@campe: ja używam płatnego FlexIPTV. Ogólnie program bardzo intuicyjny i ze spoko interfejsem. Ale niestety chyba nie ma obsługi archiwum (albo po prostu ja nie wiem jak to odpalić xD )
  • Odpowiedz