Aktywne Wpisy

algus +770
Pozwolę sobie przekleić swój wpis z discorda. Kto nie pracował z babami ten się z cyrku nie śmieje.
Reakcja na informacje że do środy mam przedłużone L4 (będzie to już tydzień jak jestem chory).
#pracbaza #logikarozowychpaskow
Reakcja na informacje że do środy mam przedłużone L4 (będzie to już tydzień jak jestem chory).
#pracbaza #logikarozowychpaskow
Losgarrdiopo +231
Wrzucam zbiórkę dla kumpla, który zmaga się z rakiem złośliwym większość ludzi ma gdzieś, bo to obca osoba itd, ale naprawdę chłopak jest ojcem wspaniałego chłopca, który zmaga się z autyzmem po szczepieniu jest bardzo zżyty z ojcem i chciałbym żeby miał go jak najdłużej. Jak możecie pomagajcie każdą złotówka się liczy. https://pomagam.pl/hddwak #pomagajzwykopem
zdjęcie moje z synem i stronie kumpla, reszta na stronie.
zdjęcie moje z synem i stronie kumpla, reszta na stronie.

#amiga #animacja #muzyka #retrocomputing #feels #demoscena
@sprzedafcaMakaronu: Przecież tam muzę robił Laxity (・へ・)
@sprzedafcaMakaronu: Aleś pan dowalił, aż mi guru na andku wyskoczyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xandra: Tutaj podchodzi mi bardziej pod algo które tworzy sample ze scratcha i potem Paula leci po nich jak po modzie. Ciekawa technika, więcej miejsca na demo.
@sprzedafcaMakaronu: Rozumiem że teraz masz dużo roboty z makaronem, jest wymówka. Remixy DD z amigaremix zna?
@sprzedafcaMakaronu: Nawijaj na uszy, do środka słuchawki i ogień. Piękne demo a muzyka również jedna z moich ulubionych. W 'preferowanych' w aucie na podium a mam tego kilka gigabajtów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiesz teraz można zrobić Dooma z teksturami na OCS, a na C64 odtwarzać filmy, wiec jakiś dobry algorytm i lecisz ( ͡° ͜ʖ
@xandra: I to jest niesamowite, ten upor programistow i przekraczanie kolejnych barier.