Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@picasssss1: To nie są kaprysy... Menażeria Różowej to chyba 8 węży (z tych bardziej wymagających), 6 jaszczurów, parę żab i uj wie co my tam jeszcze mamy ;)
  • Odpowiedz
@fishery: Oby, bo ja swoje pokochałem, ale niestety ktoś mi je z-----ł z oczka wodnego :( zimowałem je w domu i tak trochę roboty z nimi było. Aczkolwiek kupiłem je w wielkości takiej 5zł, a dorosły do całkiem słusznych rozmiarów ponad 25cm.
  • Odpowiedz
@picasssss1: Tam już nawet nie uciekają, bo lokalsi je dokarmiają. Jakieś 20 km dalej jest Oslob, gdzie można popływać z rekinami wielorybimi. Też tam byłem. Mega sprawa Albo obadaj na YT ZIP LINE BOHOL to ta sama "okolica" i też mega zabawa- ale miałem pietra na początku ¯\_(ツ)_/¯
100piwdlapiotsza - @picasssss1: Tam już nawet nie uciekają, bo lokalsi je dokarmiają....
  • Odpowiedz
@100piwdlapiotsza: Wiesz to po swoich widziałem, mimo że wodno-lądowe to lubiały się wciskać w poduszkę jak leżałem na podłodze i sobie siedziały. Karmienie z ręki to norma, bały się mniej więcej do roku później już miały wywalone xD
No ale co innego mieć zółwia w akwarium a co innego pływać z takim w oceanie. Nie ta skala i zazdroszczę :)
  • Odpowiedz