Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@toodrunktofuck: przepis jest prosty:
- gotujesz rosół z mięsa jakiego lubisz
- wyciągasz mięso, jak już jest gotowy
- mielisz je, dodajesz marchewke z rosolu, trochę oleju, trochę rosołu, cebulę podsmazoną, czosnek, doprawiasz głównie pieprz i sól, ja dodalem jeszcze wedzona slonine
-keksowke włożyłem papierem i pozniej plastrami boczku, potem cała przygotowana masa do środka, konsystencja powinna byc trochę rzadsza niz do mielonych, lepiej jak nawet jest trochę wodniste, nie bedzie
@nexpo xd #!$%@? Typie serio pytam na jakim mięsie gotujesz.. czy ćwiartki, korpusy, pałki, jakiś Mix mięs... Ja robię na skrzydełkach bo potem z tego robie potrawkę i pół rosołu mi zostaje na bazy sosów A pół idzie na potrawkę wlasnie