Moja Topka browarków do spożytku codziennego. 1. Lech - tylko że drogi. 2. Żuberek - No nie ma to jak zimny żuber i wiadomo tani. 3. Perełka Export - Nie trzeba tłumaczyć. Perła i Żuberek zmiennie, bo czasem jedno lepsze czasami gorsze no jak im się uwarzy.
Dodatkowo: - Łomża - kuurwa jakie to jest dobre ale to nie można pić codziennie, bo się popsuje to jest jak z waleniem konia. - Svetly Lezak oczywiscie Zatecky - p--o awaryjne, jak nr 1 jest za drogi a nr 2 i 3 tak samo c-----e, nigdy sie na nim nie zawiodłem. --------------------------------------------------------- Inne piwa dla mnie nie istnieją --------------------------------------------------------- #narkotykizawszespoko #a-----l
@Roger___: No raz się na niego złapałem, myślałem, że cenowo może na poziomie Zateckiego w końcu też jakieś czeskie i z podobną złotą folią, a tu chyba z piątaka za niego zapłaciłem, ale nie żałuje, żadnego wydanego na nie grosza.
1. Lech - tylko że drogi.
2. Żuberek - No nie ma to jak zimny żuber i wiadomo tani.
3. Perełka Export - Nie trzeba tłumaczyć.
Perła i Żuberek zmiennie, bo czasem jedno lepsze czasami gorsze no jak im się uwarzy.
Dodatkowo:
- Łomża - kuurwa jakie to jest dobre ale to nie można pić codziennie, bo się popsuje to jest jak z waleniem konia.
- Svetly Lezak oczywiscie Zatecky - p--o awaryjne, jak nr 1 jest za drogi a nr 2 i 3 tak samo c-----e, nigdy sie na nim nie zawiodłem.
--------------------------------------------------------- Inne piwa dla mnie nie istnieją ---------------------------------------------------------
#narkotykizawszespoko #a-----l