Wpis z mikrobloga

Moja Topka browarków do spożytku codziennego.
1. Lech - tylko że drogi.
2. Żuberek - No nie ma to jak zimny żuber i wiadomo tani.
3. Perełka Export - Nie trzeba tłumaczyć.
Perła i Żuberek zmiennie, bo czasem jedno lepsze czasami gorsze no jak im się uwarzy.

Dodatkowo:
- Łomża - kuurwa jakie to jest dobre ale to nie można pić codziennie, bo się popsuje to jest jak z waleniem konia.
- Svetly Lezak oczywiscie Zatecky - p--o awaryjne, jak nr 1 jest za drogi a nr 2 i 3 tak samo c-----e, nigdy sie na nim nie zawiodłem.
--------------------------------------------------------- Inne piwa dla mnie nie istnieją ---------------------------------------------------------
#narkotykizawszespoko #a-----l
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MolibdenowyTadeusz: Ty chyba z c---a spadłeś. K---A moja lista oparta jest na wieloletnich kosztownych badaniach i testów z funduszy przeznaczonych na mój rozwój i utrzymanie. przyjdzie taki wykopek co mu stary dał tylko piane z kufla zlizać i mi będzie p-------ł i obrażał moją listę a tym bardziej wyjątkowo wyróżniającą się ze wszystkich piw Łomżę. Weź człowieku wróć się do szkoły idź na wagary, kup se prawdziwe browary, najlepsze z
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@decadent: Żuberek niestety się s-----ł od kiedy zaczęli o---------ć i dodają syropu glukozowego. Na dodatek kaloryczność wzrosła. Z Harnasiem k---y to samo zrobili.
  • Odpowiedz
@kryszak: Nie no wiem jak jest, na szczęście niżej niż żuberek nigdy nie brałem. ale k---a jak tak teraz myśle zuberka to mógłbym jego etykietę na p----i nosić obok krzyża ale no jednak niżej niż orzełka.
  • Odpowiedz