Wpis z mikrobloga

@roztentegowywacz: k---a, cymbale, wychodzić można tylko zeby załatwić ważne rzeczy. Idź jeszcze pobiegać, albo z kijkami pospacerować...
Jak ja k---a bym wział tych wszystkich polaczków co to im wsyzstko wolno i w---------ł w kosmos...
  • Odpowiedz
Z Wami jest jak w tej ostatniej paście - państwo zakazuje wsadzania sobie nagrzanych prętów w dupe - co robią wykopki - wsadzają zimne pręty w dupe... bo przecież nikt im nic nie zabroni... tfuu na Was, żebyście dostali koronawirusa, skośnych oczu i małych fiutków
  • Odpowiedz
nie zobaczysz sie z baba 2-3tygodnie to swiat sie nie zawali.

@swaguzaur: O! A za 2-3 tygodnie koniec epidemii? Czy szczepionkę wypuszczą? Co się niby k---a zmieni za 2-3 tygodnie? Za 3 miesiące c--j się zmieni.
  • Odpowiedz
@roztentegowywacz: Poszedłem po zapas mięsa na ryneczek który jest 4min drogi. No więc po 2min zaczepiła mnie policja, kazała sie wylegitymować i wracać do domu. Powiedziałem że no to będe musiał wyjść i tak, bo w sobote nic tu nie bedzie, a za chwile ide na druga zmiane do roboty a w domu Zupki chinskie winiary, po co mam udawać że idę do domu jak tu wrócę a jestem już
  • Odpowiedz