Wpis z mikrobloga

@Rozjemca35: przede wszystkim on. Podaje się za satoschiego. czemu tego nie udowodni? przecież to max 1 minuta roboty. Czemu mam ufać krypto, które zostało stworzone przez kłamcę? to tak jak bym miał powierzyć swój hajs jakiemuś politykowi.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: w co wierzą? :D to chyba wy w coś wierzycie na słowo :D
BSV osiągnie sukces, bo pod każdym względem dominuje nad innymi kryptowalutami. Poczytaj różne dokumenty techniczne od programistów z BSV.
- mikrotransakcje
- smart kontrakty i tokeny
- przesył danych
Każda z tych rzeczy może być zrobiona na BSV bez problemów. Każda została udowodniona. Któregoś dnia obudzicie się z ręką w nocniku.
  • Odpowiedz
@Rozjemca35 aha. Czyli ten transfer danych to poprostu inaczej nazwane transakcję albo smarkontrakty. Przecież typ jest mistrzem marketingu. Te same funkcje sprzedaje wam pod inna nazwa a wy się cieszycie jak m----n bateryjka.
Odnośnie btc v 0.1 to nie wiem po c--j to tam komu. Tak samo jak funkcja pokera. Więc potem to wywalono. Wiele produktów traci swoje pierwotne cechy bo okazały się niewypalem/nikt z nich nie korzystał.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: tyle że nie są niewypałem, tylko chciano i ograniczono funkcjonalność. Nie stworzysz rozbudowanego smart kontraktu przy ograniczonej wielkości transakcji, ograniczonej ilości możliwych użytych op_codów. Ograniczasz Bitcoin do jednej funkcji - przesyłu bitcoinów pomiędzy adresami. A potem ograniczasz ilość transansakcji w bloku, żeby wymusić wysokie opłaty i zmusić ludzi do przejścia na boczne łańcuchy, które nie są blockchainem i mają inne właściwości.
Czy transakcje peer to peer to niewypał? Bo
  • Odpowiedz
@Rozjemca35 ale po co mi możliwość grania w pokera na blockchainie btc? Albo opcja przesłania do niego 3gb danych? Pokaż mi jakieś zastosowanie do tego. I pamiętaj cos co jest do wszystkiego tak naprawdę jest do niczego.
A odnośnie tych transakcji p2p. To faktycznie nie ma ich w btc. Przecież wszystkie przechodzą przez serwer FED. Jak mogłem zapomnieć.
  • Odpowiedz