@czy_pisiont: Jeżeli sobie doładujesz saldo to chyba nie ma ograniczenia czasowego. Natomiast jeżeli wykupisz już jakąś ofertę, to ona jest ważna miesiąc (a numer 365 dni). Jako, że wszystko poza netem jest nielimitowane, to tylko ten internet przepada. Jak chcesz to mogę podrzucić reflinka ( ͡°͜ʖ͡°)
@MobileVikingsPL: chyba dobrze napisałem, chociaż z tym saldem to faktycznie trochę poplątałem. Miałem na myśli, że te środki tam sobie są i nigdy nie przepadną. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Dzienny: Środki są tak długo ważne jak numer, więc jeśli doładujesz ofertą co 364 dni, to te złotówki, które wpłaciłeś w pierwszy dzień, będą tam cały czas. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Bodzias1844: Możesz zmienić swoją ofertę na Match! Zgłoś się do naszego helpdesku i uruchomimy Ci ją. Zebrane do tej pory GB zostaną na koncie. ( ͡°͜ʖ͡°)
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#mobilevikings
źródło: comment_1585815825MC6cd58gf1ZA6FVGwKs4ik.jpg
Pobierz@czy_pisiont: Poprawimy @Dzienny - ważność konta to rok od doładowania ofertą, a wrzucanie środków na saldo nie przedłuża ważności numeru. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bodzias1844: Możesz zmienić swoją ofertę na Match! Zgłoś się do naszego helpdesku i uruchomimy Ci ją. Zebrane do tej pory GB zostaną na koncie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)