Aktywne Wpisy
Najlepszymi anty-marksistami są byli marksiści; byłam długi czas komunistką i nie ma niczego czym bym bardziej gardziła; dokładnie wiem o co w tym chodzi i nie da się osiągnąć takiej jasności jeżeli się kiedyś przez to bagno nie przeszło;
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
Wchodzisz do restauracji i widzisz tę dziewczynę siedzącą samotnie przy stole. Co robisz?
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
#policja #pracbaza #koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
@WyjmijKija: niektóre lasy zostały zamknięte przez lokalne władze. Myślałem, że mirko jest miejscem gdzie każdy może napisać swoje opinie i spostrzeżenia. Jeśli uważasz, że nie powinienem
Komentarz usunięty przez autora
@wanghoi: nie wiem, nie słuchałem
Siedzę to w domu przed telewizorem, w Policji mam inne rzeczy do zrobienia.
@DinaKaliente: Ale wiesz, że w polskim prawie istnieją od dawna przepisy, które znajdują zastosowanie w obecnej sytuacji i równie skutecznie oraz zgodnie z prawem ograniczyłyby - gdyby je wprowadzono - działania niepożądane wynikające z debilizmu jednostek, z drugiej strony nakładałyby również na władzę obowiązki, do których ta się