Aktywne Wpisy

Dobra panowie, po roku czasu przebywania na agresywnych tagach #przegryw i #blackpill czas powiedzieć wam kilka niewygodnych faktów przegrywy.
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co

Xefirex +82

Jeżeli jest przegrywem to znaczy, że jest zajebiście brzydka i mocno #!$%@?ęta.
#przegryw #takaprawda ##!$%@? #tfwnogf #tfwnobf #stulejacontent #tinder #badoo
No to gdzie są bo do tej pory miała jednego mośka i #!$%@?ł się w dragi więc go kopnęła w dupę.
Nie dam sobie nawet ręki uciąć, że jest rozpieczętowana.
Niby tak to ideał żona - #!$%@?łaby z mężem w dotę, ale #!$%@? z tego, że dla normalnego chłopa jest już za stara, a jej rówieśnicy to już rozwodnicy...
Wiem doskonale jak to się skończy bo na studiach chodziliśmy na
To co z tymi pasztetami co już dawno po ślubie i dzieciate?
Mają swoje rodziny i to jest ten przegryw?
Na przykład kto normalny chciałby kogoś takiego na partnera:
Takie #!$%@? mogłoby mieć sens gdyby to był wyjątek, ale idź do pierwszego lepszego banku/zusu/skarbówki/urzędu i 3/4 załogi to takie pasztety z chłopami.
Ale troche masz racji, sytuacja sie nieco zmieniła w ostatnie 10 lat, bo laski zakrywają sobie mordy i zawyżają swoje standardy, zamiast brac chlopow ze swojej półki. Znam kilka lasek ktorych mężowie jeszcze nie widzieli bez makijażu, głosno o tym piszą/mówią i mężowie wyjebka na prawdziwe
Komentarz usunięty przez autora
Możesz to dać komuś do przetłumaczenia na język polski?
Dobrze by było gdyby miał też klawiaturę z polskimi znakami...