Aktywne Wpisy
mirko_anonim +21
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy istnieją jakieś różowe którym imponują czuli, delikatni faceci? xDD
Niestety odziedziczyłem jakieś damskie geny ale też kobiece środowisko miało na mnie wpływ. Nie kipie testosteronem, nie lubię agresji, nerwowych sytuacji. Lubię romantyczne rzeczy, delikatne czułości xD Przykładowo teraz mamy święta to lubię takie klimaty jak przystrajanie domu, jakieś świeczki zapachowe i chciałbym mieć kogoś z kim oglądałbym seriale pod kocem z kubkiem herbaty albo chodzilibyśmy oboje w świątecznych
Czy istnieją jakieś różowe którym imponują czuli, delikatni faceci? xDD
Niestety odziedziczyłem jakieś damskie geny ale też kobiece środowisko miało na mnie wpływ. Nie kipie testosteronem, nie lubię agresji, nerwowych sytuacji. Lubię romantyczne rzeczy, delikatne czułości xD Przykładowo teraz mamy święta to lubię takie klimaty jak przystrajanie domu, jakieś świeczki zapachowe i chciałbym mieć kogoś z kim oglądałbym seriale pod kocem z kubkiem herbaty albo chodzilibyśmy oboje w świątecznych
marek2092 +994
Ludzie sie masowo wyprowadzaja z UK.
Rynek wynajmu i mieszkaniowy (przynajmniej) w Londynie zaliczy takie tapniecie ze ja #!$%@?.
W ciagu kilku dni widzialem kilka samochodow i busow z firm wyprowadzkowych tylko na mojej ulicy, wlasnie sie dowiedziałem że 2ka moich znajomych mieszkajacych obok sie wyprowadziło. Dom w którym mieszkali polacy (3 domy dalej ode mnie), opustoszał - wszyscy to byli pracownicy fizyczni, nawet zabrali ze sobą Polsat Cyfrowy talerz satelitarny :)
#warszawa #krakow #gdansk #wroclaw trzymajcie sie tam, bo ja #!$%@? to nie bedzie z czego zbierać.
#brexit #uk #koronawirus #mieszkanie #wynajem
xD
@Belkaenes: xD
@patchupdate: gadałem z Landlordem tego domu przez płot bo wyprowadzałem psa, mówił że wszyscy się wyprowadzili, dzisiaj ostatnia osoba sie wyprowadziła, nie pytałem o detale bo sprzątał dom a też nie chciałem wzbudzać #!$%@? u innych mieszkańców naszej ulicy. Zwlaszcza ze moi sąsiedzi na przeciwko sa na pełnej "self quarantine" nie otwierają nikomu drzwi, to staruszkowie, amazon
Sama myślałam o jechaniu do domu ale mam za dużo obowiązków, zobowiązań i tez gratów żeby ot tak wszystko rzucić i jechać do Polski. Jakbym miała wolna rękę to pewnie tez wolałabym siedzieć
@PaulStanley: nie dziwie się, "nie pojechanie przez kilkanascie miesiecy" nie ma z tym nic wspólnego.
Fizyczni nie pracują, nie zarabiają, maja rodziny w Polsce na które łożą. Jednak nie było przypadku że wszyscy znikneli