Aktywne Wpisy
JohnnyPomielony +194
Kilka młodych p0lskich studentek wpadło na pomysł, by organizować imprezy z serii "afro vibes" czyli w skrócie na parkiecie kilkudziesieciu mokebe z erazmusa + p0lki. Pierwsza taka impreza odbyła się a jakby inaczej w Warszawie. Zrozpaczone młode dziewczyny pisały w komentarzach że też by chciały ja taka imprezę, organizatorka uspokoiła witaminki że dla każdej znajdzie się czarny boleć bo ruszają z tournee po wszystkich większych miastach w PL ( ͡° ͜
Jailer +137
Jak robiłem prawko to mnie uczyli, że jak na rondzie jadę w prawo, to włączam prawy kierunkowskaz, jak w lewo to lewy, a jak prosto to awaryjne.
#prawojazdy #motoryzacja
#prawojazdy #motoryzacja
Kanapka za 9,40 z kurczakiem, majonezem i świeżą sałatą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I ta nazwa. WYPASIONA XDDDD
za bodajże 8,49 masz zapiekse z kurczakiem która serio jest zapiekanką a nie bułką z odrobiną kurczaka (albo i nie)
jest jeszcze taka zajebista kanapka do syta tez za 8,49 to jest taki okrąg i tam jest #!$%@? mięsa, jakieś warzywa tam są i inne #!$%@?, coś jak kebab. na powrót do domu po melanżu nie ma
circle k to jest najlepsza sieć stacji ever
- niskie marże - za puszkę coli taką 250ml zapłacisz 2,49zł, za blacki i tigery 3,49zł, za monstera 4,99 (taniej niż w żabce! no dobra kilka kolorów jest po 5,50), większość chipsów jest droższa o