Wpis z mikrobloga

Postanowiłem sobie ostatnio zamówić ciuszki przez internet. I przeglądam sobie różne sklepy, i tak patrzę i myślę, skąd niektórzy biorą tych pożal się Boże modelów. Jakim cudem jakiś suchy, przyćpany koleś z fochem na ryju ma mnie zachęcić do kupna czegokolwiek? #!$%@? mnie to i rozprasza. Najgorszych to chyba mają w #reserved, ale to niestety coraz powszechniejsze jest. To już chyba wolę coś z #lidl kupić, bo u nich w gazetkach wszyscy ładni i uśmiechnięci.
#zalesie #kupujzwykopem #zakupyprzezinternet
  • 6
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Golibroda: wejdź sobie na stronę stoprocent i zobacz ubrania na których modelem jest jeden raper (?).
No z całym szacunkiem, ale na pewno nie pomaga w promocji swoich ubrań XD

A sam fakt rozumiem. Ale to chyba wynika, że te "lepsze" sklepy chcą mieć coś więcej wspólnego ze światem mody i zatrudniają takich oto ludzi l ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Golibroda: no w sumie racja, dopiero dzięki Tobie zrozumiałem, że jakoś dziwnie mi się przegląda te ubrania w internetach xD dokładnie tak jak mówisz - jakaś debilna "zjarana" maniera na ryju w połączeniu z fochem na cały świat
@Robercig Nie oglądam, ale to samo rzuca się w oczy i rozprasza mnie. Nie wspominając że na takich ludziach te ubrania wyglądają zwyczajnie źle. Nie wiem, jakoś to mi na podświadomość źle działa.