Aktywne Wpisy
pepepanpatryk +17
Jak to jest, że ktoś kto nie może uzbierać 50k zł na wkład własny może się zakredytować na pół bańki na 30 lat korzystając z tego programu mieszkanie bez wkładu własnego + bk2? Przeciez to jest chore. #!$%@? człowiek odkłada pieniądze, szuka sposobu, żeby jak najmniej tracić, kształci się, żeby lepiej zarabiać, odkłada plany na budowe rodziny na czasy jak się będzie lepiej zabezpieczonym, a ktoś narobi dzieciaków, bez jakiegokolwiek przemyślenia, robi
Nester86 +202
#opener
ta afera pokazuje jak odklejeni od rzeczywistości jak wyglądają związki sa wykopowe incele.
przecież praktycznie każda kochająca sie para eksperymentuje z sexem w plenerze. za małolata bzykaliśmy sie gdzie popadnie, dzięki bogu nie bylo aparatów w telefonie. plaża, łąka, przebieralnia na basenie, w sklepie, zaplecze kuchni na weselu... az mi stanął od wspominek
zabawne ze najgłośniej szczekaja te kundle które same sexu nie uprawiają.
wykopowe dziewice z tagu przegryw
a stalkowanie
ta afera pokazuje jak odklejeni od rzeczywistości jak wyglądają związki sa wykopowe incele.
przecież praktycznie każda kochająca sie para eksperymentuje z sexem w plenerze. za małolata bzykaliśmy sie gdzie popadnie, dzięki bogu nie bylo aparatów w telefonie. plaża, łąka, przebieralnia na basenie, w sklepie, zaplecze kuchni na weselu... az mi stanął od wspominek
zabawne ze najgłośniej szczekaja te kundle które same sexu nie uprawiają.
wykopowe dziewice z tagu przegryw
a stalkowanie
Oto Bigosia, pannica lvl 6. Urodziła się u teściów mojej siostry, ale została odrzucona przez matkę (zapewne nie zdołała wykarmić całego miotu) i trafiła na wychowanie do moich rodziców, którzy też mieli wtedy ze 3 małe kotki. Jak zjeżdżali się goście na ślub mojej siostry, to kotki miały już chyba ze 2 miesiące i były zabawiane przez multum ludzi :D kiedy Bigosia była już samodzielna, wróciła do swojego pierwotnego domu i robi tam purr do dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A kiedyś taki sreluch malutki był (。◕‿‿◕。)
#koty #kitku #pokazkota nieswojego