Wpis z mikrobloga

@kogi: jedynym psem jesteś tutaj ty pisowska miernoto ;) a jeśli myślisz, że wasz adrian to wygra to mogę tylko napisać xD. pisz dalej te wysrywy po 60gr a my będziemy orać cie jak każdą inną pisowską swołocz :D Choć takie zero nie powinno mieć w ogóle prawa otwarcia mordy no ale cóz...
  • Odpowiedz
@su1ik: @trox: ile jeszcze wyborów musicie przegrać, żeby zrozumieć, że jesteście zerem i wasz głos nie ma żadnego znaczenia? Możecie pisać, krzyczeć, protestować, wyć i co tam sobie chcecie, ale NIGDY nie zakrzyczycie prawdy.
  • Odpowiedz
@kogi: ależ będziecie kwiczeć jak was od koryta odciągną XD już się nie mogę doczekać XDDD oj lewaku będziesz skomlał XD
  • Odpowiedz
@su1ik: twoim mocodawcy z honorami pochwali jaruzela i kiszczaka. Wspierają cimoszewicza i inne szambo po-pzpr, morderców księdza Popiełuszki, a ty smiesz nazywać mnie lewakiem?
  • Odpowiedz
@kogi: myślisz prostaku, że ktokolwiek będzie wył czy krzyczał? Po prostu normalni ludzie z tego chlewu wyjadą bo ich stać, a wasz śmieciowy elektorat zostanie i będziecie zdychać z głodu pod dyktaturą karakana :D przecież to jest elektorat nieudaczników pracujących za najniższą krajową, siedzących na bezrobociu i emeryci :D Jesteście naprawdę przezabawni:)
  • Odpowiedz
@kogi: od kiedy wolnosciowcy za takie zbrodnie odpowiadają? XD To prędzej kaczor się z nimi układał w Magdalence. Ależ cię zabolało, że jesteś zwykłym lewakiem, dodam jeszcze socjalistą i neokomuchem XDDD będzie kwik XD
  • Odpowiedz