Aktywne Wpisy
Scoyatelle +44
Ceny antyperspirantów, to jakaś kpina z konsumentów. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Rok temu kupowałem ten badziew za mniej niż dyszkę. Od jakiegoś czasu co miesiąc podwyżka o zetę. To samo z fafkulcem L'Oréal, który był po 8 polskich nowych, a zaraz będzie po dwie dychy.
To możliwe, żeby cena produkcji i dystrybucji jednej puchy skoczyła w rok o ponad 7 zł? Z #perfumy też tak jest? Przecież to
Rok temu kupowałem ten badziew za mniej niż dyszkę. Od jakiegoś czasu co miesiąc podwyżka o zetę. To samo z fafkulcem L'Oréal, który był po 8 polskich nowych, a zaraz będzie po dwie dychy.
To możliwe, żeby cena produkcji i dystrybucji jednej puchy skoczyła w rok o ponad 7 zł? Z #perfumy też tak jest? Przecież to
Kapitalista777 +108
Opozycja, gdy rząd nie zaprasza ich na rządowe uroczystości - źle
Opozycja, gdy rząd zaprasza - źle
Opozycja, gdy rząd zaprasza, i przyjdzie ktoś z tej "niewłaściwej" opozycji - bardzo źle
Partyjniaki POwskie, już wam mózgi zlasowało.
#polska #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpodludzi #wojsko
Opozycja, gdy rząd zaprasza - źle
Opozycja, gdy rząd zaprasza, i przyjdzie ktoś z tej "niewłaściwej" opozycji - bardzo źle
Partyjniaki POwskie, już wam mózgi zlasowało.
#polska #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpodludzi #wojsko
Aż mi się przypomniał taki powojenny film, który widziałem w dzieciństwie. O grupie dzieciaków z warszawskiej kamienicy, które znalazły małego kota i taki grubas, który był ich hersztem zarządził, że go rozetną i zobaczą co ma w środku. Tytułu nie znam.
Raczej nie - to był ciężki klimat. Już niewiele pamiętam, ale była tam jeszcze taka scena w której dzieciarnia zagoniła "wariatkę" (jakąś kobietę z PTSD albo czymś podobnym) do jakiegoś magazynu albo kanałów - krzycząc "gdzie byłaś co robiłaś..."
Bingo!
Nie mam pojęcia jakim cudem leciało to w w wakacyjnym paśmie dziecięco-młodzieżowym.
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie dlatego moja podświadomość kazała mi go zapomnieć. Ale nie do końca jej się udało, bo obraz tej przerażonej kobiety, wypatroszonego kota, martwej dziewczynki i echo kamienicy typu studnia nie dają się tak łatwo zapomnieć.