Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Jak dla mnie nie wiem o co ta cała afera i #buldupy. Każdy w wieku 17 lat był mocno odstający dla grupy 20+ powiedzmy, a laska wydaje się ogarnięta w komentarzach i nie hejci tak jak Wy. Poza tym, pochłania mirko jak dzieci cukierki i będzie dobrym śmieszkiem. Chyba. O ile z hejtu nie odpuści sobie wypoku :)
#oswiadczenie #jagsonify #jagsonifycontent
@Szarlejowiec: Z tym się nie do końca zgodzę (są takie osobniki co nie ;) ), natomiast też nie rozumiem o co ludzie mają #buldupy, przecież łatwiej, szybciej i przyjemniej do #czarnolisto wrzucić.
@Froto jest ponad zasadami?
@Szarlejowiec: nie
Komentarz usunięty przez autora