Wpis z mikrobloga

Jak ja przed chwilą epicko zgniłem ze śmiechu to mi humoru chyba nic nie zepsuje przez tydzień XDDDDD Moja różowa ma koleżanke katoliczke over 9000, która często prawiła mojej różowej kazania że nie powinna mieszkać ze mną bez ślubu i ogólnie instrukcje obslugi jak być bliżej jezuska. Dzisiaj a dokładniej przed chwila różowa oznajmiła mi że ta dziewczyna jest w ciaży z typem z którym jest w związku może max miesiąc. XDDDDDDDD #bekazkatoli #zwiazki #logikarozowychpaskow #heheszki
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@whatsup666: no to co chcesz, jak jest z tym typem mniej niż miesiąc to pewnie nie zdążyli razem zamieszkać ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak na serio to nie toleruję ludzi, którzy wciskają nos w nieswoje sprawy i uczą innych jak żyć, a do tego są hipokrytami. Niech sobie idzie chwalić Jezuska, gdzie indziej.
  • Odpowiedz
Nawet mnie to nie śmieszy. Hipokryzja katoli jest nie do opisania. Z „aborcja w każdym przypadku nie” jest tak samo. Drą ryje do czasu aż im się nie trafi uszkodzony płód. Wtedy to „ale to jest inna sytuacja”.
  • Odpowiedz
@j557: jak to jest byc chorym na nienawisc?

Hipokryzja Katoli? Czyli rozumiem, ze wsrod ateuszy absolutnie nigdy tak nie jest?
  • Odpowiedz
@Xysz: Ateusze rzadko kiedy mówią komuś, że trzeba żyć tak i tak, bo tak zadecydowała grupa oderwanych od rzeczywistości bogatych dziadków trzysta lat temu. Wyjątkiem mogą być jacyś fanatycy filozofii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz