Wpis z mikrobloga

Znacie jakąś darmową platformę do wideokonferencji, najlepiej do postawienia na własnym serwerze, aby można zrobić spotkanie ze znajomymi? Fajnym dodatkiem byłyby jakieś gry dla uczestników (jakieś kalambury albo coś w tym stylu).
#koronawirus #webstuff #webdev #programista15k
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
Przejrze później wszystkie propozycje, może przy okazji komuś też się przyda. Jakoś trzeba sobie uprzyjemniać siedzenie na dupie :)
  • Odpowiedz
Znacie jakąś darmową platformę do wideokonferencji, najlepiej do postawienia na własnym serwerze

@banger: BibBlueButton. Miałem ten sam problem ostatnio. Postawiłem tego OpenSourca na własnym serwerze. Działa miodzio :) Wczoraj robiłem na nim event "Grill Online", dziś głowa boli :P

Jeśli chcesz zobaczyć soft to odezwij się na prv to podam Ci adres, abyś mógł zrobić testy, powiem Ci też o procesie instalacji.
  • Odpowiedz
jakieś kalambury

@banger: Zapomniałem Ci chyba jeszcze wspomnieć, że w tym programie można rysować. Jest taka prosta funkcjonalnosc do rysowania: Ołówek, trojkaty, linie itp... w różnych kolorach :) Naraz przez wielu użytkowników :) Na kalambury powinno sie nadac.
  • Odpowiedz