Aktywne Wpisy
Veillo +285
#pracbaza
Mam takiego kumpla co ma w korpo 4k na łapę a jego baba dostała pracę w przychodni w jakimś laboratorium i też ma z 4, wszystkim dookoła się chwali, że ile oni to nie zarabiają, często wylatuje z tekstami że jego to zarabia wypłatę moja 3 miesięczna xD, nie chwaląc się dawno przekroczyłem w korpo bariere 10k i biznes generuje conajmniej drugie tyle, jeżdżę starym audi(jest zrobione i fajnie jeździ) mieszkam
Mam takiego kumpla co ma w korpo 4k na łapę a jego baba dostała pracę w przychodni w jakimś laboratorium i też ma z 4, wszystkim dookoła się chwali, że ile oni to nie zarabiają, często wylatuje z tekstami że jego to zarabia wypłatę moja 3 miesięczna xD, nie chwaląc się dawno przekroczyłem w korpo bariere 10k i biznes generuje conajmniej drugie tyle, jeżdżę starym audi(jest zrobione i fajnie jeździ) mieszkam
Jeżeli:
- pracuje na umowie zlecenie od dwóch lat w jednym miejscu
- w ciągu ostatniego miesiąca pracuje mniej (nadal pracuje ale mam ucinane godziny)
- nie zostałem zwolniony i nadal obejmuje mnie umowa
To czy jakaś dopłata w związku z wirusem mnie obowiązuje? To dotyczy tylko osób całkowicie zwolnionych? Proszę jakaś bardziej rozeznaną osobę o komentarz.
#koronawirus #zlecenie #praca #pracbaza #pytanie
@Fucktyczniee: no to powinno przejść. Coś tam gadają że powinno być wypłacone w kwietniu przez ZUS. Ale ciekawi mnie
na gazetaprawna lecą z czymś takim. artykuł z 20.03
opis odnośnika
Ciężko coś sensownego znaleźć może