Aktywne Wpisy

tortellonizsosem +469
Biznes po polsku odc. 2137
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-23 o 17.11.13
Pobierz
yourgrandma +47
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą utwory ryjące banię.
Tradycyjnie podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
UWAGA! ZMIANA SYSTEMU ZGŁASZANIA UTWORÓW DO KONKURSU
Od
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą utwory ryjące banię.
Tradycyjnie podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
UWAGA! ZMIANA SYSTEMU ZGŁASZANIA UTWORÓW DO KONKURSU
Od
źródło: ryjacabanie
Pobierz

Waluty wrócą do normy za 2-3 tygodnie, pozorny spadek wartości złotówki spowodowany jest ucieczka w dolara, zreszta jak przy każdym większym kryzysie, autystyczny wykopowy ekspercie
Tak turystyka, gastronomia normalnie się otworzą bez strat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za 2-3 tygodnie to będzie górka zachorowań, a nie jakieś wracanie do normy.
@food4thoughts: Zdecydowanie - w sensie będziemy dzielili czas na "przed epidemią" i "po epidemii". Mamy pierwszą falę zachorowań teraz, ale jesienią przyjdzie druga.
Dużo się zmieni, ale bardzo ciężko powiedzieć jak to konkretnie będzie wyglądało.
W skali mikro: to już zależy od osoby. Myślę, że część ludzi zacznie oszczędzać i zostawiać sobie poduszkę finansową na niespodziewane.
Sam zmieniłem sporo zachowań i na pewno zrobię sobie badania diagnostyczne, kiedy tylko sytuacja się poprawi. Wolny czas spędzam głównie z rodziną albo na nauce rzeczy, na które normalnie nie miałem czasu.
W skali makro: sporo zmieni się w polityce międzynarodowej. Myślę, że Stany
Komentarz usunięty przez autora
Czy to znaczy że mój problem jest płytki i nieistotny?
Na pewno jakieś dobre filmy będą z tego nakręcone.