Aktywne Wpisy
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.3% (8)
- B 38.2% (71)
- C 46.8% (87)
- D 10.8% (20)
Linnior88 +6
Mam mentalność starej baby , zamiast skakać po bolcach to lepie pierogi i pieke serniki , jestem też fanką serialu klan i przesiadywania w oknie
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
Inicjatywa społeczna #zakrywamytwarze #robimymaskiwdomu #zakladamymaski - ostatni moment nim będzie za późno! Akcja przyjęła się bardzo dobrze, za co bardzo wam dziękuje.
Dziękuje użytkowniki @Hannahalla za publiczne pokazanie swoich maseczek :)
Proszę również o tworzenie grafik, będą używane w celu propagowania akcji w różnych mediach.
Kolejnym etapem akcji jest pojawienie się w mediach typu Facebook , Instagram, Twitter, TikTok etc. -
Proszę użytkowników FB i innych mediów - udostępniamy swoje zdjęcie w jakimkolwiek zakryciu twarzy z tagiem #zakrywamytwarze
Proszę również Mirasków oraz Mirabelki z tagu #pokazmorde o wklejanie zdjęć na mikro w maskach pod tagiem #zakrywamytwarze
Dodawajcie tag #zakrywamytwarze do obserwowanych oraz do wpisów #koronawirus prosimy dodawać tag z naszej akcji.
Ogromna prośba do was Mirki i Mirabelki - proszę o polubienie fanpage na fb - zakryci #zakrywamytwarze
https://www.facebook.com/Zakry... - będzięmy udostępniać filmy jak zrobić maski samemu w domu oraz inne przydatne informacje.
Wspólnie rozpoczniemy również akcję #zakupydlasasiada - w której będzie chodziło o zatrzymanie w domach osób starszych które są szczególnie narażone w tym okresie.
Każdy z nas być może jest nosicielem i nieświadomie zaraża kolejne osoby, dlatego tak ważne jest noszenie maski w miejscach publicznych.
Samo noszenie maski nie uchroni Cię w pełni przed wirusami, ale z pewnością zminimalizuje ryzyko zarażenia innych. Pamiętamy również o myciu rąk oraz o zachowaniu dystansu w miejscach publicznych.
Proszę was również o pisanie do /spoted /hejted /kupie-sprzedam etc. w waszych miastach z prośbą o udostępnienie akcji. Możecie to robić anonimowo.
Proszę o wklejanie na swoich tablicach
"Inicjatywa społeczna #zakrywamytwarze #robimymaskiwdomu #zakladamymaski - ostatni moment nim będzie za późno!
Nie mam jak pomóc inaczej niż w ten sposób, tak więc do dzieła
Każdy z nas może dołożyć swoją cegiełkę w walce z koronawirusem - robimy sami maski i nie wstydzimy się ich nosić, bo póki co w Polsce ludzie dziwnie patrzą, zmieńmy to!
Nie zatrzymamy wirusa bez naszej pomocy, do dzieła! Ratujemy naszych rodziców, dziadków, sąsiadów, znajomych!
Specjaliści zalecają noszenie masek w powstrzymaniu pandemii, niestety nasz rząd obawia się wprowadzenia nakazu ponieważ na rynku jest ich brak.
Czechy wydały rozporządzenie nie przejmując się że w aptekach ich nie ma - puszczają w TV informację jak uszyć maskę. Wyjście z domu bez osłony ust i nosa jest niedopuszczalne.
Eksperci z Chin zauważają że we Włoszech jedną z przyczyn rozprzestrzeniania się wirusa jest nie używanie masek przez społeczeństwo.
Nie dajmy sobie wmówić że to nic nie daje, Chiny zatrzymały pandemie - ale tam każdy bez wyjątku nosi maskę.
Udostępniajmy gdzie się da, piszmy do gazet i TV! działajmy!
Proszę w komentarzach dodawać linki do filmów jak zrobić maskę samemu.
Nie masz maski lub masz problem z materiałem, zakryj twarz szalikiem, chustą, czymkolwiek, ratujmy się sami.
Przepraszam za błędy ale poeta ze mnie żaden"
https://www.facebook.com/Zakryci-zakrywamytwarze-112223510414632/