Aktywne Wpisy
MallaCzarna +85
Eh.
Tak zdaje sobie sprawę, że normalni ludzie już się ze mną zgadzają, a reszta i tak nie zmieni zdania tylko będzie hejtować ale co tam. Gdzie moge się rozpisać jak nie na wypoku? A więc
Dodałam rozdajo, do wygrania dieta bo jestem dietetykiem. No i zaczęło sie gadanie, że wybralam "gówno -zawód" i ludzie płacą mi za coś co mogą sami zrobić w fitatu albo exceluಠಿ_ಠ.
I
Tak zdaje sobie sprawę, że normalni ludzie już się ze mną zgadzają, a reszta i tak nie zmieni zdania tylko będzie hejtować ale co tam. Gdzie moge się rozpisać jak nie na wypoku? A więc
Dodałam rozdajo, do wygrania dieta bo jestem dietetykiem. No i zaczęło sie gadanie, że wybralam "gówno -zawód" i ludzie płacą mi za coś co mogą sami zrobić w fitatu albo exceluಠಿ_ಠ.
I
pieknylowca +96
Tak tak, to patriarchat nakazuje placic kobietom mniej niż facetom. Eat the rich XD. #ekonomia #gospodarka #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow #polska
#bekazpisu #duda #tvpis
miała być dobra zmiana - gdzie ona #!$%@? jest? jest 2 000 000 000 na szczujnie? jest
Miej chociaż raz pisowcu godność i skrytykuj partie matkę zamiast w bezdennie głupi sposób jej bronić
Patent z zamążpójścia za osobę z pożądanym obywatelstwem już nie działa?