Udało mi się w końcu wprowadzić się w taki WILD, że miałem perfekcyjną kontrolę nad rzeczywistością we śnie. No i udało mi się spełnić marzenie każdego #incel a - całowałem się z piękną dziewczyną, pod jakimś starym, zniszczonym kościołem w czasie pięknej ciepłej wiosny. Udaliśmy się do jakieś starej zdewastowanej kapliczki, gdzie zacząłem uprawiać z nią s--s. Nie mam pojęcia jak czuje się to w rzeczywistości, ale wyrzut dopaminy kiedy w nią wszedłem był przeogromny - prawie jak przy wstrzykiwaniu morfiny. Całe moje ciało zmiękło, endorfiny wypełniły każdą tkankę mojego ciała, coś pięknego. Kiedy skończyliśmy, zwiedzaliśmy ten zniszczony kościół jak z horroru, ale w ogóle się nie baliśmy. Mniej więcej tak to wygląda, kiedy uprawiasz s--s w rzeczywistości? Czy mogę od dzisiaj nie nazywać się prawiczkiem (⌐͡■͜ʖ͡■) ? Czuję się świetnie, ale mam teraz takie przedziwne uczucie, jakby tamta rzeczywistość którą wykreowałem była tą prawdziwą, a ta "prawdziwa" tylko przelotnym snem w międzyczasie. lol, dziwne Piosenka, której słuchałem przed próbą WILD : https://youtu.be/M5gjHFmi2Co #sny #swiadomysen #luciddream #przegryw #s--s #przegryw #romantycznegowno
@johnywayne: przy takim wyobrażeniu to będziesz raczej zawiedziony jak już uda Ci się ulokować knagę w jakimś otworze. Chyba, dołożysz o tego jakieś psychoaktywne smakołyki
@johnywayne: I raczej nie jak przy wstrzykiwaniu morfiny tylko jak przy wstrzykiwaniu adrenaliny. Przy wstrzykiwaniu morfiny to raczej sam koniec dopiero, i to tez nie zawsze.
@Gaelwyn: @Deadend: Czyli wygląda na to, że doszedłem momentalnie jak ją nabiłem na dzidę XD. Czyli jeśli chodzi o realizm to tak średnio bym powiedział, jakieś 2/10, ale patrzcie na pozytywne strony - przynajmniej nie zajdzie w ciążę xD Ale fajnie było, ciekawe czy uda mi się w przyszłości zmodyfikować to doświadczenie o nowe wiadomości i zsyntezować sobie najbardziej realistyczny s--s
@Gaelwyn: I tak nigdy nie zaliczę w rzeczywistości, więc po co się w ogóle starać, strata zasobów na leczenie problemów z erekcją, to tylko zabawa, poza tym to tylko sen, tak wiele rzeczy tam było odmiennych od rzeczywistości
@johnywayne: Poza tym biorę dużo silnych leków przeciwdepresyjnych i przeciwlękowych od bardzo długiego czasu, więc już ciężko mi powiedzieć, jak one wpływają na mój stan, zapomniałem jak to jest nie być pod wpływem leków
Mniej więcej tak to wygląda, kiedy uprawiasz s--s w rzeczywistości?
@johnywayne: nie, w rzeczywistości może być słabiej jak przy dobrym waleniu konia... jak porównam moje e-------e sny do akcji na żywo, to zdecydowanie wolałbym się nie budzić ( ͡°͜ʖ͡°)
Piosenka, której słuchałem przed próbą WILD :
https://youtu.be/M5gjHFmi2Co
#sny #swiadomysen #luciddream #przegryw #s--s #przegryw #romantycznegowno
@johnywayne: Nie. Przede wszystkim na pewno twoje cialo nie mieknie, tylko twardnieje. No i potem sie nie zwiedza zniszczonych kosciolow xd
Chociaz jak szybko sie zabierzesz za drugi raz, to moze troche dluzej potrzymasz
@johnywayne: o to one powoduja problemy z erekcja
@johnywayne: nie, w rzeczywistości może być słabiej jak przy dobrym waleniu konia... jak porównam moje e-------e sny do akcji na żywo, to zdecydowanie wolałbym się nie budzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)