Aktywne Wpisy
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
Mam takie małe pytanko do wszystkich antynatalistów. Bo zawsze mówicie coś w stylu że nie chcecie mieć dzieci, bo nie chcecie nikogo skazywać na cierpienie na tym świecie. I spoko, Wasza sprawa. Ale namawiacie też do tego innych, a niedawno nawet był post o jakimś happeningu antynatalistycznym.
No ale już jesteście na tym świecie. Inni też są. A skoro to takie cierpienie, to nie próbowaliście może jakoś pomóc ulżyć w cierpieniu, tym
No ale już jesteście na tym świecie. Inni też są. A skoro to takie cierpienie, to nie próbowaliście może jakoś pomóc ulżyć w cierpieniu, tym
Od razu dodam, że komentarze typu "yy...y.yy. a kobiety były ograniczane" nie liczą się jako argument. Biorąc pod uwagę liczbę simpów, którzy bronią kobiet nawet kiedy są agresorami, kobiety prędzej kradły mężczyznom osiągnięcia, niż na odwrót.
#p0lka #feminizm
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ty sobie żartujesz teraz ze mnie? Ty myślisz na
Ochron =/= delikatne traktowanie. Kobiety są wszędzie chronione przed zagrożeniami, to że są traktowane w niektórych miejscach jak zwierzęta to fakt, ale zwierzęta hodowlane też chronimy. Chronienie też powoduje limitowanie takich jednostek, bo mają inne cele w społeczeństwie do spełnienia.
Tak, mężczyźni pracują nad ciężkimi tematami dla uznania między innymi, udowodnienie że ma się rację wbrew
Większość tych mężczyzn stroni od polityki i społeczeństwa, większość wynalazców stroni od zarabiania pieniędzy, chyba, że chodzi o pieniądze, których użyją do dalszej pracy wynalazczej. Wynajdują coś, żeby zrobić to jako pierwsi na świecie, żeby zapisać
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tak było, nie zmyślam. Dla tego też wysyłali kobiety do walki z innymi plemionami, bo szkoda łowców było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znajdź mi teraz proszę ile masz uczonych z chłopskich rodzin przed zmianami systemowymi z powszechną edukacją
(