Aktywne Wpisy
wykop +83
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +751
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
Prof. John Ioannidis -
Professor of Medicine, of Health Research and Policy and of Biomedical Data Science, at Stanford University School of Medicine and a Professor of Statistics at Stanford University School of Humanities and Sciences. He is director of the Stanford Prevention Research Center, and co-director, along with Steven N. Goodman, of the Meta-Research Innovation Center at Stanford (METRICS).[4][5] He is also the editor-in-chief of the European Journal of Clinical Investigation.[6] He was chairman at the Department of Hygiene and Epidemiology, University of Ioannina School of Medicine as well as adjunct professor at Tufts University School of Medicine
Źródło: https://www.statnews.com/2020/03/17/a-fiasco-in-the-making-as-the-coronavirus-pandemic-takes-hold-we-are-making-decisions-without-reliable-data/
#koronawirus #covid19
Bystrzaku, ze spekulacjami z d--y to nie ze mną. Nie ze mną tak. Mieliśmy nawrót SARS? MERS?
Tak wyczytałem na portalu elity internetów. Tak wiarygodne źródło będziesz kwestionował? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/link/5398075/korea-poludniowa-bez-surowych-regulacji-walczy-z-koronawirusem/
Mocne słowa jak na foliarza XDD
Za to miały CFR na poziomie odpowiednio 10 i 35%. Gdzie byłeś wtedy? xD
@Dutch: kolejny ekspert typu nie wiem ale się wypowiem xD Polecam jednak słuchać w tej kwestii EPIDEMIOLGÓW, nawet jeżeli nie są noblistami. Ale kto by tam słuchał epidemiologów w czasie pandemii...
Zresztą ja nie twierdzę że to koniec świata, jedynie że nie powinno się tego lekceważyć,
Komentarz usunięty przez autora
@tomtom666: Ogólna śmiertelność w całych Włoszech wzrosła o 20%.
napisałem wyżej "już za KILKA DNI we Włoszech", a nie minęły dwie doby, nie wiem czy zauważyłeś
dziś 651 (niedziela, zawsze są spadki)
wczoraj 793
nie jesteś ani śmieszny, ani przydatny