Aktywne Wpisy
BATTLEKITEN +181
Sieemano!
Rok temu pomogłem kilku osobom z przeciekami z matury z matematyki. W tym roku też chętnie pomogę! Dzięki Mikroblog+ mam dostęp do arkusza z polskiego z starej i nowej formuły + odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plusik + follow + wiadomość != zdana matura
(odblokujcie pv)
po 22:00 odpowiadam na wiadomości
#matura2023 #matura
Rok temu pomogłem kilku osobom z przeciekami z matury z matematyki. W tym roku też chętnie pomogę! Dzięki Mikroblog+ mam dostęp do arkusza z polskiego z starej i nowej formuły + odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plusik + follow + wiadomość != zdana matura
(odblokujcie pv)
po 22:00 odpowiadam na wiadomości
#matura2023 #matura
#aferaanalna To co się dzieje na tym portalu przechodzi granicę absurdu. Ciężko zrozumieć ilość hejtu, który wylewa się na tę kobietę.
Wiadomo, że są głupi ludzie dookoła nas. Czemu jednak ma służyć jechanie po tej osobie? Kobieta nawarzyła sobie piwa, ale w sumie to nic złego nie zrobiła. Seks analny nie jest też czymś szczególnie nieakceptowanym społecznie. Każdy ma swoje preferencje i fetysze.
Rozumiem, że można było jechać po willi karpatce, bo
Wiadomo, że są głupi ludzie dookoła nas. Czemu jednak ma służyć jechanie po tej osobie? Kobieta nawarzyła sobie piwa, ale w sumie to nic złego nie zrobiła. Seks analny nie jest też czymś szczególnie nieakceptowanym społecznie. Każdy ma swoje preferencje i fetysze.
Rozumiem, że można było jechać po willi karpatce, bo
#muzyka #theweeknd