Aktywne Wpisy

JanTadeusz +2
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?

Linnior88 +49
Mysi obiadek (zanim mi ktoś powie że za dużo żre jest to mój jedyny posiłek dziś )
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
źródło: temp_file269839791324783777
Pobierz

Hurrr durrrrrrrr. Bo nie mieli dostępu do edukacji! :D
źródło: comment_KzocyZODaeSCfc4U94JYuVk8UGArgYN5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Powiedz to @lechwalesa.
Komentarz usunięty przez autora
Dziękuję dobranoc. Zaorane.
Ale o co chodzi? Ja tylko zawołałem, bo jest na wypoku ;) Nie wczuwam się w to.
Uśmiałem się trochę, ale to tak jakby porównywać dajmy na to ilość samochodów na świecie z ilością kół.
@steemm:
Ale to tylko śmieszing był, jakbym liczył na jakąś debatę to bym nie pisał na mirko :O
@MasterSoundBlaster: Co to za porównanie ? W samych krajach Zachodu i Brazylii żyje więcej murzynów niż Polaków, a nobli jak nie było tak nie ma.
Dobra to masz inne - jakby porównywać ilość Opli Astra z ilością Mercedesów na świecie. Nie wiem jak Ty tu nie widzisz błędu, niemniej jak wyżej pisałem - uśmiałem się :) (z żartu, nie z błędu).