Aktywne Wpisy
Jakiś czas temu wrzucalem zdjecie mx5, która dostałem, dzisiaj udalo mi się ja wrzucic na podnosnik. Dla zainteresowanych jak wyglada podłoga w mx5 mk1, która stala w krzakach podnad dekade. #motoryzacja
Piszę z jedną różową od miesiąca,wysyłała zdjęcia twarzy etc a dzisiaj wideo jak trzęsie tyłkiem ehh
Przecież chłop chce tylko trochę ciepła a nie jakiś zdjęć tyłka (╯︵╰,)
Jest to Red flag czy nie?A co jeśli okaże się że jest jakaś nimfomanką??
#badoo #tinderawka #logikarozowychpaskow #fotkapl #przegryw
Przecież chłop chce tylko trochę ciepła a nie jakiś zdjęć tyłka (╯︵╰,)
Jest to Red flag czy nie?A co jeśli okaże się że jest jakaś nimfomanką??
#badoo #tinderawka #logikarozowychpaskow #fotkapl #przegryw
#niemcy #zus #polska #pytanie #ksiegowosc #wlasnafirma #pracbaza
#!$%@?? xD
Jakby własną działalność? Dawał jakieś papiery do tego biura, że mu tak wyliczyli czy mail to fake?
Jeśli ma, to raz, że powinien płacić podatki, dwa powinien płacić księgowości za liczenie jego podatków, a trzy nie ma "nie ma jak", bo ma.
@Silvestre_Cucumeris: Właśnie nie wiem, moj ojciec tez zakładał ...
Potem policz każdy miesiąc po tym ile ZUS wynosi, tu masz ile taka składka wynosiła miesięcznie w różnych latach: https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-MU9P-BRy6-VHha_tak-rosla-skladka-zus-przez-ostatnie-10-lat-664x442-nocrop.jpg i podlicz. Jak wujek jeszcze jest vatowcem to w ogóle te 10k to jego najmniejszy
@typowy_lobuz: Oj to na pewno XD Mój ojciec też robił jak wyjeżdzał spoooro lat temu na niemcy samemu, jeszcze wtedy bez rodziny i tez zakładał działalność ale u neigo wszystko zawsze było git, nie mial problemów.
@shakerrti1: jaka data rozpoczęcia działalności? Sprawdź czy ma status aktywny. Jak aktywna to co miesiąc 1500 zł składek samych prawie, nawet jak nic nie zarabia.
@shakerrti1: a od kiedy działka? To Ci wyliczymy składki, oj będą jaja coś czuję :/