Aktywne Wpisy

Koner1391 +23
Donald Tusk przedstawił zarys programu mieszkaniowego swojej partii:
✅mieszkanie prawem nie towarem
✅kredyt 0% (!) na pierwsze mieszkanie do 45 roku życia, bank nie będzie zarabiał na odsetkach, rata od kredytu 500 tys wyniesie 1700 zł
✅Dopłata do czynszu najmu 600 zł
https://twitter.com/TomekNarkun/status/1630254621099786243
#nieruchomosci
✅mieszkanie prawem nie towarem
✅kredyt 0% (!) na pierwsze mieszkanie do 45 roku życia, bank nie będzie zarabiał na odsetkach, rata od kredytu 500 tys wyniesie 1700 zł
✅Dopłata do czynszu najmu 600 zł
https://twitter.com/TomekNarkun/status/1630254621099786243
#nieruchomosci

Bryk +2
Co chcecie zrobić z 1/4 ludności na ukrainie, którzy są rosjanami? Masową eksterminację? Obozy? Dlatego łatwo im było zająć wschodnie republiki bo ich tam po prostu chcą i witają z wiwatami a w okolicach kijowa już jest ludność ukraińska, która ich nienawidzi dlatego się wycofali bo wszędzie mogli oczekiwać partyzantki #ukraina
I druga rzecz: jeżeli plan polskiego rządu, niewyspanego ministra co ciężko pracuje, pisu, który ujowy ale teraz zadziałał dobrze jest taki wspaniały to może ktoś podlinkować mi co polski rząd planuje na globalne #!$%@?ęcie, bankurutujące biznesy, dwucyfrowe bezrobocie itd już za parę miesięcy? Może ktoś dać jakieś źródło jaki jest plan polskiego rządu na pandemię i gospodarkę już po wyborach prezydenckich?
(Żeby nie było - ja nie wiem czy brytole mają rację - mam nadzieję, bo mieszkam tu i ... nie chce umierać :) Szczególnei nie chcę umrzeć jako bezrobotny w obcym kraju. Ale nie wiem. Tylko martwię się o rodzinę w Polsce i raportujecie, ze ludzie już nie mogą usiedzieć na dupach i nie słyszę NIC o planach długoterminowych a nie tymczasowozaradczych i chciałbym by mnie ktoś uspokoił nieco).
Dodatkowo olejek eukaliptusowy i VapoRub - jak poczujesz że coś złapałeś to możesz troszkę do wrzątku wpuścić i się inhalowac wdychając przez nos -
@tygry: Pamiętam pierwsze relacje z Wuhan i przewidywania pandemii, pamiętam te same słowa: "Nie nakrecajmy się."...