Hej mirki i Mirabelki z #perfumy Jakie mogę kupić perfumy dziewczynie? Nie wiem jakich ona używa, a chce jej sprawić dobry prezent. Są jakieś pewniaki, które pięknie pachną i podobają się prawie każdej? #pytanie
Coco Mademoiselle Coco Madmiselle to orientalno świeża woda perfumowana dla kobiet, wykreowana przez Jacquesa Polge'a, wprowadzona do sprzedaży przez dom mody Chanel w roku 2001. Jest to jeden z najniezwyklejszych zapachów, które powstały w ostatnich latach. Już po pierwszym sezonie sprzedaży wiadomo było, że przejdzie do historii mody. Marka: CHANEL Typ: Woda perfumowana Postać: Spray Dział: Kobiety
@Reniferus: nie lepiej pójść z dziewczyną do perfumerii, żeby sama sobie wybrała albo dać jej np. kartę podarunkową w tym celu? Według mnie kupowanie perfum na prezent to kiepski pomysł, jest duża szansa, że źle trafisz. Jak kupowałam ostatnio dla siebie perfumy to wiele testowałam i często zmieniałam zdanie np. po kilku godzinach od psiknięcia bo zapach zaczynał mnie drażnić, mimo że przez pierwsze chwile byłam nim zachwycona. Jestem pewna,
@Reniferus: To może zamówić przez internet a zapachy przetestować w innej drogerii. Nie wiem jak z innymi perfumami niż te, które ja ostatecznie kupiłam, ale w sephorze ta sama pojemność kosztowała wówczas 200 zł więcej niż w notino, więc według mnie szkoda przepłacać. Już lepiej za tą kasę pojechać na wycieczkę do najbliższego miasta z notino i przy okazji pozwiedzać. ( ͡°͜ʖ͡°)
@gesslerowaa: teraz trochę lipa z tym zwiedzaniem ( ͡°͜ʖ͡°) Może jej powiem by sobie wybrała perfum który jej się podoba i jej go kupię? Ale to w sumie trochę może być słabe skoro to jej pierwsze urodziny na których będę?
@Reniferus: zależy od tego jaka jest twoja dziewczyna. My z niebieskim nie mamy problemu z taką formą prezentu, ale mam koleżanki, które na samą myśl, że prezent nie będzie niespodzianką od razu się oburzają ¯\_(ツ)_/¯ Ewentualnie możesz podejść jakoś swoją różową i zabrać ją do perfumerii pod pretekstem szukania prezentu dla mamy/siostry/cioci i przy okazji powypytywać jaki zapach jej się podoba.
@Reaamu nie no spoko każdy ma swój odbiór zapachów, ale nigdy bym nie powiedział że mademoiselle to zapach dla kobiet w średnim wieku. Z resztą sama nazwa wskazuje grupę docelową. Chyba, ze masz 12 lat.
Jakie mogę kupić perfumy dziewczynie?
Nie wiem jakich ona używa, a chce jej sprawić dobry prezent. Są jakieś pewniaki, które pięknie pachną i podobają się prawie każdej?
#pytanie
Coco Mademoiselle Coco Madmiselle to orientalno świeża woda perfumowana dla kobiet, wykreowana przez Jacquesa Polge'a, wprowadzona do sprzedaży przez dom mody Chanel w roku 2001. Jest to jeden z najniezwyklejszych zapachów, które powstały w ostatnich latach. Już po pierwszym sezonie sprzedaży wiadomo było, że przejdzie do historii mody.
Marka: CHANEL
Typ: Woda perfumowana
Postać: Spray
Dział: Kobiety
Komentarz usunięty przez autora
@Trixxx: Błagam, tylko nie w lecie. Jak czuje taką wypachniona Panią w lipcu przy 30 stopniach w autobusie, to już wolę żula ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Reniferus: Mugler Alien, ale to też raczej na chłodniejsze dni.
Komentarz usunięty przez autora
Może jej powiem by sobie wybrała perfum który jej się podoba i jej go kupię?
Ale to w sumie trochę może być słabe skoro to jej pierwsze urodziny na których będę?