Wpis z mikrobloga

Pisałem wam wczoraj o tym gościu co chciał bym mu puścił mecz bo ma babcie chorą.. zaczął mi spamować wiadomości chyba z 20x wysłał jakim to ujem nie jestem.. Oczywiście zgłosiłem dziecko i pokazało mi się że wysyłanie wiadomości do tego użytkownika jest niemożliwa .. Dostał bana czy mnie tylko bloknął?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fut
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Molay: tak ps... Hmm chyba nie bo już nie raz zgłaszałem niektórzy potem pisali że dostawali upomnienia. Ogólnie renifery fajnie pilnują takich czubów .. zresztą może
  • Odpowiedz
@mrberto: Właśnie sobie przypominam jak przez mgłę, że też kiedyś kogoś zgłaszałem i wydaje mi się, że po zgłoszeniu od razu był blok, ale tak jak mówię, nie pamiętam tego na 100%
  • Odpowiedz
@mrberto: Kumplu, to nie renifery tylko Japończycy pilnują i banują jak już. Tak w kwestii wyjaśnienia, to jest komunikacja na PS4, a nie w fifie, a PS4 to Sony, a Sony jest japońskie, a w Japonii nie ma reniferów. Chyba iti miał bana na zalogowanie na koncie do plejaka i nie mógł grać na nim w nic przez bodajże miesiąc xd
  • Odpowiedz
@Wojtini1996: bardzo dziękuje za szczegółowe wytłumaczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°).. dotychczas życ w nieswiadomosci :D ehhh:D Nie no kto by to nie był to dobrze że te raporty biorą w miare na powaznie
  • Odpowiedz