Aktywne Wpisy
toitakniemaznaczenia +247
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
Vamyss +329
Wczoraj miałem urodziny będzie trzeba się zapisać na kolonoskopię bo już lvl 31 here. Wchodzę po dyżurze około 19:20, #rozowepaski lvl 25 powiedział ze będzie u mnie za około 50 minut bo jeszcze musi coś załatwić. Otwieram drzwi i słyszę jak ktoś śpiewa mi sto lat. Nagle zza roku wychodzi moja z torem, który upiekła w tajemnicy i z uśmiechem na twarzy wita mnie w drzwiach.
Mnie zamurowało. Jestem z nią od
Mnie zamurowało. Jestem z nią od
Btw ,a lekki offroad to nadadzą się nawet te co masz. Zabawa zaczyna się jak jest błoto czy piach.
I nie daj się namówić na Heidenau K60 Scout.
@michgur: nie ma powszechnej kwarantanny. Jest zalecenie ograniczenia kontaktu i na moto w kasku tego kontaktu nie ma dużo.
@CptYolo: Czyli dokładnie jak GS( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzeba mieć duże umiejętności aby sprawnie jeździć po "piaskowniach" i błotach.
Dla mnie to jest kompletny bez sens. Motocykl ważący 220kg!!! każdy błąd może sporo kosztować zdrowia i w kieszeni.
@NaMoment: Nie nie daje radę. Abbo jesteś zawodnikiem z czołówki polskiej w cross country (w co wątpię) albo się tobie wydaje że jeździsz w terenie. Szutry i leśne/polne drogi lub trochę piach to nie teren.
Tenera nie ma zbyt dobrych zawieszeń w teren zresztą ona nic nie ma dobrego w teren.
Mówiąc że ST daje radę w terenie to tak
@Anakee: Możesz jakoś rozwinąć?
@mpetrumnigrum: no risk, no fun :)