Aktywne Wpisy
pieknylowca +152
Cyrk dla gawiedzi: normalnie jeżdże samochodem do pracy ale dzisiaj w celach propagandowych pokaże jak to fajnie się jeździ tramwajem. Ciekawe czy wygonili wszystkich z tramwaju do tej ustawki. Czy może pan Czajkowski chciałby się równie chętnie obok żula przejechać. #warszawa #polska #bekazlewactwa
Tumurochir +104
Jestem po seansie Zielonej Granicy. Przyznam, że trailery tego filmu mnie zniechęciły, a wręcz odniosłem wrażenie że będzie to propagandowe gówno pokroju Smoleńska, tylko w drugą stronę. Jednak po sraczce PiSu w związku z tym filmem postanowiłem się na niego wybrać i bardzo dziękuję PiSowcom za promocję, bo pozytywnie się zaskoczyłem.
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Ojciec w 2003 brał instalacje LPG na raty. Coś źle policzyli i wyszło, że zapłacił 2,5 zł mniej niż powinien.
Od tamtego roku zaczęła dzwonić babka z firmy, że musi oddać 16 zł z jakimiś groszami. Dzisiaj Pani trafiła na mnie więc poprosiłem o wysłanie wezwania do zapłaty. Usłyszałem, że może mi numer konta SMSem wysłać (co zresztą w tamtym roku już zrobiła). Ciekaw jestem skąd miała prywatny numer mojego ojca bo zmieniał kilka razy ale to już inna kwestia.
Mam wielkie #wtf bo nie dość, że się przedawniło, to jeszcze takie rzeczy telefonicznie?
Na zakończenie dodałem, że albo dostanę wezwanie albo po kolejnym telefonie powiadomię policję o próbie wyłudzenia.
Jest jakiś paragraf na takie akcje?
#raty #prawo #windykacja
VS
Ja nie rozumieju.
@maciek_gi: Nie da się. Były druczki z banku, jakbym zapłacił za mało to by nie przeszło na poczcie.