Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +34
Ten filmik pokazuje wszystko co można #!$%@?ć w sytuacji awaryjnej xD
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to
Keczupikczu +417
PS. Na IF jest specjalnie przygotowany trening, ja tylko testowałem wpływ tego sposobu żywienia na mój organizm i swoje obłożenie treningowe (5-6 dni / tydz). Proszę się nie sugerować moim zdaniem, bo gdy dopasujesz IF do odpowiedniego treningu to ponoć efekty będą powyżej poziomu zadowolenia.
#oswiadczenie #silownia #plazowiplejboje2013
@kamdz: Innej opcji nie miałem, jeśli najlepsze efekty są przy treningu na czczo to musiałem wytrzymać do tej 18 by odwalić trening i zjeść. Niestety jeszcze nie ten level, że to ja trenuję ludzi, tylko ludzie
@maze: No to zupełnie jak ja, tyle że siłówka 2x, 2x biegi w podobnym zakresie (żyłuję sobie 30 minutówki) no i k1 2x to też zajezdnia.