Wpis z mikrobloga

W ramach "kwarantanny" i słysząc o F2P w CoD Warzone ściągnąłem sobie to, ale... k---a jakie to jest g---o, gracze jak gąbki pochłaniają pociski, n---------m w kogoś z AR 5.56 i chłonie, ja przyzwyczajony do szybkiego TKK (time to kill) puszczam spust, a on się odwraca i mnie z--------a, bo jest jak robocop xD No k---a mać, tak samo z pistoletem na close, jakaż to jest chujnia. Tak przeklinano tego BFV, a mam w tym +500 godzin i uczucie strzelania jest dużo lepsze. 3 strzały na długo z jakiegokolwiek DMR śmiertelne, na blisko do AR czy SMG nie podchodź, a snajpa na daleko rani jak jasny c--j w porównaniu z tym gównem. Uninstall.

#bfv #battlefield #callofduty #gry #fps
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NoKappaSoldier73: No właśnie skończyłem z PUBG, przeszedłem na BFV (bez BR bo looting system mnie denerwuje), nigdy nie grałem w Fortnite, ale to co się dzieje w COD to masakra... jak tak można obłożyć armorem graczy? Przecież to w-----a, żadnych long range kills, żadnej satysfakcjy ze snajpy, w close distance to chaos przez to że dwóch graczy biega koło siebie i wpieprza kilkadziesiąt kul... byłem podjarany przez zapowiedzi, jestem zawiedziony.
  • Odpowiedz