Aktywne Wpisy

vieniasn +432
sojaki teraz muszą mieć zegarki które mierzą jakość snu i poziom stresu bo jak zegarek nie powie to nie będą wiedzieli czy dziś się akurat wyspali i czy akurat są zestresowani

SunnO +147
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

#laptopy #sprzetkomputerowy #pytanie #pytaniedoeksperta #rtv #lapkotwory
A sluzbowego laptopa mam jakies 4 lata, nigdy nie wylaczany, zawsze pod pradem, ostatnio sprawdzilem ile wytrzyma na baterii i poddal sie po jakies 3.5 godzinie. Wiec, albo pierwotnie trzymal duzo dluzej, albo to bzdury
@MlodyWilczek teraźniejsze baterie nie są przystosowane do ciągłego ładowania. Także lepiej nie trzymać ich cały czas pod ładowarką. Najzdrowszym trybem użytkowania jest rozładowywanie ich do około 20% i doładowywaniu do ~95% przy jednoczesnym utrzymaniu baterii w niskiej temperaturze. Najgorsze co można robić baterii to właśnie trzymać ją cały czas pod napięciem oraz pozwolenie jej się w całości rozładować
druga sprawa, ze niektore lapy oga xle dzialac bez baterii i sie popsuc. znam tylko jeden model toshiby ktory tak ma, ale tak bywa.
ogolnie uzywaj i tyle
HP ProBook 6470B jakby cos ( ͡° ͜ʖ ͡°)