Aktywne Wpisy
mickpl +313
Krążą ploty, że Hetman się ewakuuje z MR tak czy inaczej. No to zgłaszam się na wakat XD
Mój program:
1. wywalę projekt 0% do pierwszego śmietnika,
2. wywalę połowę Departamentu Mieszkalnictwa, w tym kierownictwo w całości,
3. przywrócę wymóg minimalnych miejsc parkingowych, a nawet go trochę podniosę,
4. wprowadzę podatek dla dużych dewów od kiszenia gruntów, żadnych "banków ziemi" tylko budować patałachy albo puścić w rynek,
5. fliperów na pierwotnym opodatkuję
Mój program:
1. wywalę projekt 0% do pierwszego śmietnika,
2. wywalę połowę Departamentu Mieszkalnictwa, w tym kierownictwo w całości,
3. przywrócę wymóg minimalnych miejsc parkingowych, a nawet go trochę podniosę,
4. wprowadzę podatek dla dużych dewów od kiszenia gruntów, żadnych "banków ziemi" tylko budować patałachy albo puścić w rynek,
5. fliperów na pierwotnym opodatkuję
ArtBrut +578
9/30 - challenge
Dziewiąty dzień zabawy i dopiero dziś w mej misce zawitał prawdopodobnie najpopularniejszy smak zupki błyskawicznej - rosół. Dzisiejszy produkt jest exclusivem sieci sklepów #tesco i ma całkiem sporo innych wariantów smakowych.
Smak: Kurczak pikantny
Producent: Shanghai Garden (Tesco)
Produkcja: Wyprodukowano w Republice Czeskiej
Gramatura: 60g
Zawartość: Kluski, skromna saszetka proszku
Cena: 0.79zł
Dostępność: Tesco
Skład:
Recenzja:
Z początku miałem mieszane odczucie co do tej zupki, lecz z każdą kolejną łyżką kupowała mnie coraz bardziej. Czuć, że to rosołek, smak jest przyjemny i nienatrętny, naprawdę może się podobać, nie jest kwaśny jak niektóre. Makaronik bardzo fajnie napęczniał, nie ma mącznego posmaku i jest dość miękki. Jakbym miał porównywać to najbliżej mu chyba do Vifonu, choć król dalej jest jeden. (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Zawiodłem się natomiast na ostrości zupki, która nie jest ostra ni w ząb. Nic, nawet minimalnego ostrego posmaczku. Z warzywek małe kawałeczki marchewki i natka pietruszki.
Plusy:
+ przyjemny nienatrętny smak
+ czuć, że to rosołek
+ gruby makaronik
+ cena/jakość
+ ładny kolorek
Minusy:
- #oszukujo bo ostrości zupełnie brak
Podsumowując Tesco serwuje nam za grosze fajny spokojny rosołek, chętnie wciągnąłbym drugą porcję po zjedzeniu pierwszej i jestem też skłonny stwierdzić, że to jeden z najlepszych rosołków/kurczaczków wśród zupek w cene do 3zł. Ocena końcowa: 7/10
Tag do obserwowania/czarnolistowania: #dailyzupka
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @fidi420 @w_d_n @smsmasher @Janek_dzbanek @unmonitoredalias @Obi-LAN__ @takie-inne-uczucie @Rogalov @marektofrajer @popal @kzxx @szeregowy432 @123x321 @elune @AlternatywnyMonohydrat @hafn @FeC7800 @Waderra @qwertex @TeS1337 @HumanBeing @hheroinMe @Uhaab @kulkohere @czarek10m @malibbv @Pilaf @Biszkopcik @klawaw @Figgeroo02 @blashot @Pan_Kolega @belmispar @4gN4x @krystry @AngiAngel @maiakicklighter @toodrunktofuck @
@picasssss1: Jakby to nie zabrzmiało, ta zupka ma mało smaku i to jest jej zaleta. :)
@Arean9: Z Kaufa będzie exclusive, ale grzybowa ;)