Aktywne Wpisy
robertx +680
DJRuraWydechowa +165
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Dziś i wczoraj pracowałem w pociągach międzynarodowych jadących do Czech i Austrii, w komunikacji międzynarodowej podróżowało w nich odpowiednio 4, 2, 5, 8 osób. Na odcinku krajowym również bardzo mało osób, przykładowo pociąg ekspresowy Sobieski z Wiednia do Gdyni na odcinku Katowice - Warszawa miał mniej niż 40 osób.
Jutro mamy piątek, więc szczyt. Będę obsługiwał pociąg Poznań - Warszawa(z Berlina) w godzinach popołudniowych, gdzie powinno być mnóstwo ludzi w podróży. Oczekuję jednak że również będzie dosyć pusto.
W załączeniu karta pasażera którą otrzymują do wypełnienia pasażerowie pociągów powracających do Polski zza granicy.
#pkp #pociagi #kolej #intercity #koronawirus
@gumpa_bobi: odwołują pociągi ;) i tak samo Ukraina wstrzymuje