Wpis z mikrobloga

K---a danony jaka akcja. Żyćkuje sobie we #wroclaw i mirkuje tu z wami kilka lat. No i w sumie każdy wie, że jestem piękną pannicą o gabarytach 2m/130 kg. Wrzuciłem pod jednym wpisem kilka dni temu, że jest mi smutno czy tam inne użalanie się. Oczywiście od razu napisało do mnie grono stulejarzy, bo różowy pasek im wystarczy, żeby poprzepalały się styki - standard. Ale był tam jeden egzemplarz, który okazał się k---a totalnym ÜBERBETAORBITEREM. Wkręciłem go przez modulator głosu, że jestem śliczną różową, jakieś fejkowe fotki i teraz najlepsze - ziomek z--------a do mnie z Podlasia czy innego zwierzyńca z paczką k---a prezentów xDD No debil myśli, że jestem 9/10 i w piątek mam urodziny, więc wydał chyba wszystkie pieniądze z MOPSu i właśnie do mnie jedzie xDD Powiem mu na miejscu przez telefon, że się rozchorowałam i niech zostawi prezenty pod drzwiami. Jak będą fajne, to chyba zrobie sobie z niego money slave. Takich frajerów goli się aż miło.

#chwalesie #poznawajzwykopem #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Giacomina: Jak to nie bait to mam mieszane uczucia, z jednej stronny typ bety^2 i heheszki, ale z drugiej pomyśl, że ktoś może mieć problemy z psychiką, depresję, cokolwiek z poważnych problemów i takie zrobienie w c---a może go jeszcze bardziej pogrążyć, a skutki mogą być różne...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 119
@luktuc: nie no to żarcik - ale skislem srogo z tej opowieści ziomka, że z--------a 8h, żeby spotkać się z jakąś karyną, no k---a szanujmy się xD
  • Odpowiedz
ale skislem srogo z tej opowieści ziomka, że z--------a 8h, żeby spotkać się z jakąś karyną, no k---a szanujmy się xD

@Giacomina: A z czego tu kisnąć? Jak im się dobrze gadało, mordy swoje znają z wideorozmów, to czemu nie spróbować ruszyć dupska i coś z tego ukręcić? Jak nie wyjdzie to będzie miał chociaż fajną opowieśc o podróży z d--y za dupą, a jak się ułoży to będzie miał
  • Odpowiedz