Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
K---A (bo inaczej mej wypowiedzi zacząć się nie da). Tak jak szanowałem lidla, tak dzisiaj mnie w------i. Kas w sklepie z 6 / 7. Dużo. Czynne 2. Kolejki na parenaście osób do kasy. Oczywiście nikt się nie odezwie. Kierownik Lidla też nie myśli.
Jest zalecenie by unikać skupisk, zamykane są szkoły itp. No to w takim Lidlu by wypadało szybko obsłużyć klientów by nie stali w jednym miejscu / dużym zbiorowisku.
Na sklepie z 3 panie rozkładają towary i sprzątają kartony. Podbijam do jednej otagowanej jako kierownik zmiany czy coś takiego. No i mówię, że może warto otworzyć kasę by rozładować te kolejki. Zdrowiej, bezpieczniej.
Pani do mnie, że ona musi posprzątać teraz na sklepie bo chce szybciej iść do domu z całą resztą.
W------o mnie to, dałem kulturalnie do zrozumienia, że po to walczyła o wolne niedziele by teraz siedziała na kasie, a towar wykładała gdy nie ma kolejek przy kasach albo po zamknięciu sklepu.
Zmieszała się i stwierdziła, że nie otworzy bo nie ma kasetki, a kasetkę ma koleżanka która jest aktualnie na przerwie...
@kosti9191: Gdyby ludzie nie byli debilami, to lidl by cię nie w-----ł.
@kosti9191: jesteś mega dupkiem
@Olivederia: idioto tym tokiem myślenia jazda na suwak jest dla ciebie szeryfowaniem?
Ruch upłynnić. W "godzinie szczytu" akurat towar nie musi być wykładany (paleta z piwem Tyskie tymbardziej #pdk
I nie znam kasjera ktory walczylby o wolne niedziele od handlu xD chyba, ze stare baby z wsi prlowskich.
wielki pan przyjechal
@BeDoEl: nawet nie czytam dalej bo to codzienna sytuacja, że ludzie po robocie idą na zakupy i w konkretnych godzinach ruch jest największy. Jak nie wierzysz to se googlnij dowolnego lidla xD U mnie zawsze pustki są przed 15:00 i po 20:00
widać, ze nigdy nie pracowales w handlu, jak i w pracy na tyle zespolowej(nic ze zlym, ale sam odkad nabylem doswiadczenia w czyms takim inaczej patrze na pracownikow obslugi klienta), ale
Przestań księciuniować i wymądrzać się na tematy, o których nie masz pojęcia. Sklep, to nie SOR
@BeDoEl: dzbanie przeczytaj co @stowarzyszenie_przebudzeni napisał. Można p-------ć wykładanie chemii i makaronów by ogarniać na kasach? Można. W moim lidlu p--o i wyrzucanie pustych kartoników było ważniejsze. Byle się nie zmęczyć...