Aktywne Wpisy

WielkiNos +535

źródło: temp_file4986737810001333333
Pobierz
Lambo994 +386
To Jagodno chyba po nocach im spać nie daje od ponad 8-miesięcy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Od 15 X chodzę z uśmiechniętą mordą między innymi dlatego, że takie pseudo-inteligenciki, w rzeczywistości prymitywni manipulatorzy i kłamcy, którzy mieli stanowić nową "elitę". Wrócili grzecznie do Republiki i pisania wysrywów na Twitterze. A nie są pokazywani szerszemu gronu jako "eksperci" xD
Otóż z Jagodnem problem polegał na tym, że w dużych
Otóż z Jagodnem problem polegał na tym, że w dużych

źródło: image
Pobierz
1. Numer podany przez nfz (mają odzwonić).
2. Dzwonię do sanepidu - dostaje 3 numery specjalnie uruchomione
3. Po 40m udaje się dodzwonić - mam się skontaktować z internistą, bo nie są lekarzami.
4. Internista - mam nie wychodzić z domu i próbować się skontaktować z oddziałem zakaźnym.
5. Kolejna próba (numer NFZ) - dostaje info, żeby dodzwonić się do oddziału zakaźnego i nie wychodzić z domu - dają dwa numery.
6. Oddział zakaźny - Wolska - niestety, ale oferują transportu sanitarnego, pacjenci zgłaszają się sami lub karetka.
7. Oddział na Wołoskiej - pomyłka, błędnie podali numer na stronie, ale dostaję info żeby nie wychodzić z domu.
XD
Co robić? Przepraszam za chaos w wypowiedzi, ale mam 39st gorączki.
#koronawirus #warszawa
@Roofi07: Kupić sobie miejsce na cmentarzu i opłacić całą ceremonię za życia (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Tervaskanto: Masz rację, czekałem blisko 5 lat żeby napisać baita w tym momencie.
Komentarz usunięty przez autora
Udało się załatwić transport, ale z czyjąś pomocą wewnątrz.
@matixrr: wrzucę z karetki na którą czekam
@Roofi07: ibuprofen chyba byłby bezpieczniejszy?