Aktywne Wpisy
senes +81
Single +/- 30 letni, jak wyglądają wasze poszukiwania, szukacie w ogóle? Jestem po dwóch dłuższych związkach, w tym roku spotykałam się z nowym chłopakiem ale też nic nie wyszło. Teraz już nie chce mi się randkować, poznawać, też tak macie? Takie wypalenie? Że chciałabym kogoś kto tak samo chce się ustatkować, ułożyć sobie życie, z kim można od razu bo ma tak samo. A nie jest ciągle niegotowy. Trochę jak w tym
Marvel7 +60
#koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
Jesteś śmieszny i niesmaczny. Znakomita większość pójdzie na swoje stałe godziny, a mniejszość na chybił trafił rozłoży się nierównomiernie.
@Precypitat: Masz rację. Dlatego nie widzę problemu w przyjmowaniu komunii duchowej podczas mszy (episkopat pisał o tym w niedawnym komunikacie).
@Precypitat: Nie porównujmy tłumów na placu św Piotra do liczby ludzi w polskich
@crv0: a tępe #!$%@? pozamykały kina, zoo, miejskie baseny, muzea zamiast otworzyć od 5 rano do 23 żeby były mniejsze skupiska XDD
no ale fakt, bez muzeów i kin można przeżyć ale bez wafelka i śpiewania piosenek to niestety nie da rady, rozumiem determinację kościoła w niezamykaniu świątyń XD
@crv0: co tam zalecenia
@crv0: wszystkie te skupiska ludzkie, będą dotykać tych samych przedmiotów, przede wszystkim klamki, ciekaw jestem czy przynajmniej zamkną naczynia ze święconą wodą przy wejściach.